Overtaim Consulting

Млад и амбициозен екип

Overtaim Consulting – Нашия сплотен екип може да отговори на вашите нужди. Можете да се свържете с нас или да насрочим ден и час за консултация за да помогнем за разрешаването на вашия казус.

Запознайте се с нашия екип

Управител и Съосновател

Петър Стоянов

Петър Стоянов е съосновател на Overtaim Consulting и специалист във финансовите услуги и доказан в своята област. Има над 10 години практически опит в сферата на консултантските услуги.

Архитект

Мануела Белова

Архитект Мануела Белова има професионална страст към високите сгради. Този интерес към небостъргачите я води до завършване на архитектура във френската École Nationale Supérieure d'Architecture de Paris - Belleville през 2011 г. Следва международна кариера с различни проекти във Франция, Белгия и България, включително изграждането на новата централа на Съвета на ЕС в Брюксел.
Тя работи с визия и идея да пренесе най-новите постижения на архитектурата и градския дизайн в родината си, особено в областта на високото строителство.

Инженер - Пътно Строителство

Росен Антонов

Росен съосновател на Овъртайм Консултинг и инженер пътно строителство. Има над 8 години практически опит като ръководител на множество обекти. Той е работил с много от най-популярните фирми в строителството.

Интериорен Дизайнер

Мирослав Петров

Миро е интериорен дизайнер. Той се занимава дълги години с различни проекти в своята сфера като от много години е тясно специализиран в декорирането на офиси, къщи, спортни обекти и т.н.